Ak Parti Batman İl Başkanlığı TFF 2.Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Batman Petrolspor'a destek olmaya devam edecekleri söyledi.

"26 adet VIP Protokol ve 68 adet VIP A kombine Satın Alındı"

Sezon başında takıma maddi destek verdiklerini açıklayan Ak Parti il başkanlığı şu ifadelere yer verdi; “Batman Petrolspor, Batman’ın ortak değeridir. Kulübümüzün kamuoyuna yaptığı açıklamayı önemsiyor ve destekliyoruz. AK Parti Batman İl Başkanlığı olarak; İl, İlçe ve Belediye Başkanlarımız ile Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, sezon başında 26 adet VIP Protokol ve 68 adet VIP A kombine biletlerini ücretleri ödeyerek satın almıştır. Bu adım, Batman Petrolspor’a olan kurumsal desteğimizin ve şehrimizin markasına duyduğumuz gönül bağının somut bir göstergesidir.”

"Petrolspor’a olan sevgimiz siyaset üstü bir gönül meselesidir"

Petrolspor'a verilen desteğin çıkar değil samimiyet temelli olduğu belirtilerek şu ifadeler kullanıldı: “Sezon boyunca gerek forma alarak, gerek iç ve dış saha maçlarında şehrimizin takımı olan Petrolspora destek olmaktan hiçbir zaman geri durmadık, durmayacağız. Bizim Petrolspor’a olan sevgimiz siyaset üstü bir gönül meselesidir. Bu destek, çıkarla değil samimiyetle verilmiştir; kimsenin bu samimiyeti tartışmaya hakkı yoktur. Batman Petrolspor’un başarıları, tüm Batman’ın gururudur. Biz bu gururun yanında olmaya, destek vermeye ve inanmaya devam edeceğiz.”

Muhabir: Yüksel Kapuci