Özel bir mekânda düzenlenen buluşmaya ASKON Batman Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, yönetim kurulu üyeleri ve Batmanlı iş insanları katıldı.
Toplantıda, iş dünyasının karşılaştığı mali sorunlar ve çözüm önerileri ele alınırken, kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin şehir için taşıdığı önem vurgulandı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan ASKON Batman Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, Defterdar Şenses ve ekibini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, “Ekonomik kalkınmaya katkı sağlamak ve ortak akılla hareket etmek adına bu tür buluşmaları çok değerli buluyoruz” dedi. Nasıroğlu, kamu ile özel sektör arasındaki şeffaf ve yapıcı diyalogun önemine dikkat çekti.
Defterdar Muhittin Çelebi Şenses ise, sahada iş dünyasıyla bir araya gelmenin önemine işaret ederek, vergi bilinci, mükellef hakları ve idari süreçlerdeki sorunların çözümüne dair fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.
Program, soru-cevap bölümü ve ASKON’a yeni katılan üyelere rozet takdimiyle sona erdi. Etkinlik, karşılıklı iyi dilekler ve kurumsal iş birliği mesajlarıyla tamamlandı.