İzmir’in Acı Kaybı: Avukat Berivan Arısoy Çağlayan

İzmirli hukukçu Berivan Arısoy Çağlayan’ın Amerika Birleşik Devletleri’nde hayatını kaybettiği bildirildi. Çocuklarının okul kayıt işlemleri için ABD’ye giden Çağlayan’ın, beyne pıhtı atması sonucu ani şekilde vefat ettiği açıklandı. Babası Mehmet Arısoy, kızının ölüm haberini ABD’ye gidişinin ertesi günü aldıklarını belirterek yaşadığı derin acıyı paylaştı.

Dostluk Grubu Derneği tarafından yapılan açıklamada, derneğin 4. Dönem Başkanı Mehmet Arısoy’un kızı Berivan Arısoy Çağlayan’ın kaybının büyük üzüntüyle karşılandığı ifade edildi. Açıklamada, Arısoy ailesine sabır ve başsağlığı dilekleri iletilirken, Çağlayan’ın ani vefatının İzmir’de derin bir boşluk yarattığı vurgulandı.

Geçtiğimiz yıl aynı dönemde eşi Behiye Arısoy’u kaybeden Mehmet Arısoy, bu kez kızının vefatıyla sarsıldı. Sosyal medyada çok sayıda kişi taziye mesajı paylaşarak Arısoy ailesinin acısını paylaştı. Berivan Arısoy Çağlayan’ın kaybı, ailesi, dostları ve İzmirli hemşehrileri arasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Muhabir: YUSUF UYANIK