Avukat Nurşen Şenyuva Hayatını Kaybetti
Giresun Barosu, meslektaşları arasında sevilen isimlerden Avukat Nurşen Şenyuva’nın ani kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu. Açıklamada, Şenyuva’nın vefatının büyük üzüntü yarattığı belirtilerek ailesine ve hukuk camiasına başsağlığı dilekleri iletildi.
Baro tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, Avukat Ahmet Şenyuva’nın eşi olan Nurşen Şenyuva’nın cenazesi 27 Temmuz 2026 Pazartesi günü öğle namazının ardından Adıyaman’daki aile mezarlığında defnedilecek. Meslektaşlarının törene katılımı için Baro Başkanı Soner Karademir ile iletişime geçmeleri istendi.
Giresun Barosu Yönetim Kurulu, yayımladığı taziye mesajında “Kıymetli meslektaşımıza Allah’tan rahmet; ailesine, camiamıza ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verdi. Şenyuva’nın vefatı, hukuk çevrelerinde ve yakınları arasında derin bir üzüntüyle karşılandı.





