2026 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre Batman Üniversitesine yerleşmeye hak kazanan öğrenciler, kayıt işlemleri için kampüse gelerek üniversiteli olmanın heyecanını yaşadı.

Kayıtların ilk gününde Kayıt Bürosunu ziyaret eden Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet ederek kayıt heyecanlarına ortak olan Rektör Demir, üniversiteye yerleşen tüm öğrencileri tebrik etti.

“HER TÜRLÜ DESTEĞİ SUNACAĞIZ”

Batman Üniversitesi’nde Yks Heyecanı Yeni Öğrenciler İçin Kayıtlar Başladı (1)

Batman Üniversitesinin öğrencilerin yalnızca akademik gelişimlerine değil, kişisel gelişimlerine de katkı sağlayan bir eğitim ortamı sunduğunu belirten Rektör Prof. Dr. İdris Demir, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle öğrencilerin üniversite yaşamını daha verimli geçirmelerine yönelik çeşitli imkânlar sağlandığını ifade etti.

Demir, yeni öğrencilerin üniversite yaşamına uyum sağlamaları için gerekli rehberlik ve desteğin sunulacağını belirterek, gençlerin kendilerini geliştirebilecekleri bir üniversite ortamı oluşturmayı hedeflediklerini vurguladı.

KAYIT EKİBİNE TEŞEKKÜR

Rektör Demir, kayıt işlemlerinde görev alan idari personel ile Batman Emniyet Müdürlüğü personeliyle de bir araya geldi. Kayıt sürecinin sorunsuz şekilde yürütülmesine katkı sunan personele teşekkür eden Demir, yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrenciler açısından başarılı ve verimli geçmesi temennisinde bulundu.

Batman Üniversitesinde başlayan kayıt süreciyle birlikte kampüste yeni eğitim-öğretim yılı öncesi hareketlilik de arttı.

Muhabir: Kübra Baysal