MEHMET UZUN PARKI’NDA MÜZİK RÜZGÂRI
Batman Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Parklarda Şenlik Var” etkinlikleri, mahalle sakinlerini kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor.
Tilmerç Mahallesi’ndeki Mehmet Uzun Parkı’nda düzenlenen Kadın Ukulele Dinletisi, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Birbirinden güzel ezgilerin seslendirildiği gecede, aileler ve çocuklar müzik eşliğinde keyifli vakit geçirdi.
ÇOCUKLAR İÇİN RENKLİ ETKİNLİKLER

Etkinlik yalnızca müzik dinletisiyle sınırlı kalmadı. Parkta kurulan oyun parkurları, balon dağıtımı, maskotlar, yarışmalar, gezici kütüphane, tiyatro ve çeşitli gösteriler çocukların ve vatandaşların beğenisine sunuldu.
MAHALLEDE NEŞELİ GÖRÜNTÜLER
Mahalle sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen program, renkli görüntülere sahne oldu. Kadınların sahne aldığı ukulele dinletisi izleyicilerden büyük beğeni toplarken, parkın atmosferi müzik ve eğlenceyle renklendi.
Batman Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kültür ve sanat etkinliklerini kentin farklı mahallelerine taşıyarak vatandaşları sosyal ve kültürel faaliyetlerle buluşturmaya devam ediyor.
Batman’da parklar, müzik, sanat, eğlence ve güzel anıların buluşma noktası olmayı sürdürüyor.





