Geceye yoğun bir katılım beklenirken, etkinliğin en önemli yönü ise toplumsal dayanışmaya verdiği katkı olacak. Etkinlikten elde edilecek tüm bilet gelirleri, devlet himayesindeki çocuklar, kanserle mücadele eden minik yürekler ve Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV) yararına bağışlanacak. Böylece sanat, müzik ve yarışmalar sadece sahnede değil, hayatın içinde de iyiliği büyütmek için bir araya gelecek.
FERDİ KURT’TAN 100 BİLETLİK DESTEK
Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Meclis Üyesi ve iş insanı Ferdi Kurt da geceye anlamlı bir katkıda bulundu. Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle bilinen Kurt, etkinlik için 100 adet bilet satın alarak organizasyona büyük bir destek sundu.
Kurt, yaptığı açıklamada şunları söyledi:"Toplumsal dayanışmayı güçlendiren bu tarz projelere her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Birlik, beraberlik ve paylaşmak; güçlü bir toplumun temelidir. Bu özel gecede kalplerin bir araya gelmesi, umutların çoğalması adına çok değerli."
TOPLUMUN HER KESİMİNDEN KATILIM BEKLENİYOR
Batmanlıların yoğun ilgi göstermesi beklenen etkinlikte, çeşitli sanatçıların sahne alacağı konserler ve sürpriz yarışmalarla renkli anlar yaşanacak. Organizasyon komitesi, etkinliğe destek vermek isteyen tüm hayırseverleri, kurumları ve vatandaşları bu anlamlı gecede yer almaya davet ediyor.
Kalpten Kalbe uzanan bu iyilik köprüsünde yer almak isteyenler için biletler, Ahmet Güneştekin Kültür Merkezi gişesinden ve etkinlik temsilcilerinden temin edilebiliyor.