Başkan Demir, bayramların toplumsal dayanışma, birlik ve beraberliğin pekiştiği özel günler olduğuna dikkat çekerek, tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı.
Başkan Demir mesajında, Ramazan ayının manevi ikliminde paylaşma, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının en üst seviyede yaşandığını belirterek, bu değerlerin bayramla birlikte daha da güçlenmesi gerektiğini ifade etti.
Dünyanın farklı coğrafyalarında yaşanan savaşlar, çatışmalar ve insani krizlere de değinen DEMİR, şu ifadelere yer verdi: “Ne yazık ki bugün bayram sevincini gölgeleyen acılar da yaşanmaktadır. Masum insanların hayatını kaybettiği, ailelerin yerinden edildiği savaşlar, insanlığın ortak vicdanını derinden yaralamaktadır. Bayramlar; barışın, kardeşliğin ve insanlığın yeniden hatırlandığı, umutların tazelendiği müstesna zamanlardır. Temennimiz, bu mübarek günlerin tüm dünyada akan kanın durmasına, barış ve huzurun hâkim olmasına vesile olmasıdır.”
Batman iş dünyası olarak her zaman dayanışma içinde olduklarını vurgulayan DEMİR, bayramın ekonomik ve sosyal hayata da olumlu katkılar sunmasını dilediklerini belirtti.
Başkan Demir mesajının sonunda şu ifadelere yer verdi: “Bu duygu ve düşüncelerle başta kıymetli Batmanlı hemşehrilerimiz olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum.”





