Programın ardından açıklamada bulunan Bayram Demirhan, davete katılarak kendilerini yalnız bırakmayan tüm iş insanlarımıza teşekkür etti.
GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Programa gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Demirhan, “Düzenlediğimiz BATSO yemeğimize katılarak bizleri onurlandıran tüm iş insanlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz. İşleri ve yoğunlukları nedeniyle aramızda bulunamayan, ancak desteklerini ve güzel dileklerini ileten tüm iş insanlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
BATSO seçim sürecinde birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine dikkat çeken Bayram Demirhan, Batman’ın ticaret ve sanayi hayatının daha da gelişmesi için ortak akıl ve iş birliği içerisinde hareket edeceklerini ifade etti.
Demirhan, “Batman için hep birlikte, el ele ve gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz. İş dünyamızın görüşlerini önemseyerek, şehrimizin ticaret ve sanayi hayatına katkı sunacak çalışmalar ortaya koyacağız. Bu anlamlı buluşmada bizlerle olan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.





