Yoğun katılımın olduğu programda salona sığmayan gençlerin coşkusu ve enerjisi geceye damga vururken, Ramazan ayının birlik ve kardeşlik iklimi gençlerin heyecanıyla buluştu.
Programa AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez Teşkilat Başkanı Osman Nuri Nazlıer ve AK Parti Batman Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Şahin katıldı. Protokol üyeleri iftar sofrasında gençlerle bir araya gelerek sohbet etti.
Programda konuşan AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez Teşkilat Başkanı Osman Nuri Nazlıer, AK Gençlik teşkilatlarının Türkiye’nin dört bir yanında büyük bir inanç ve azimle çalıştığını belirterek gençliğin dava bilinciyle hareket ettiğini ifade etti. Nazlıer, gençlerin Türkiye’nin geleceğinin en güçlü teminatı olduğunu vurgulayarak AK Gençlik’in her zaman milletin ve liderinin yanında olmaya devam edeceğini söyledi.
AK Parti Batman Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Şahin ise gençlerin ortaya koyduğu birlik ve heyecanın Türkiye’nin yarınlarına umut verdiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Bugün burada gördüğümüz tablo bize bir gerçeği bir kez daha gösteriyor. Bu dava gençlerin omuzlarında yükselmeye devam ediyor. Bu gençlik, liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı yapacak inanca ve kararlılığa sahiptir.”
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi de Ramazan ayının birlik, kardeşlik ve dayanışma ayı olduğunu belirterek gençlerle aynı sofrada buluşmanın kendileri için büyük bir anlam taşıdığını ifade etti.
Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen Gençlik İftarı, gençlerle yapılan sohbetler ve hatıra fotoğraflarıyla sona erdi. Programda ortaya çıkan yoğun katılım ve coşku, AK Gençlik’in Batman’daki güçlü teşkilat yapısını bir kez daha gözler önüne serdi.





