Karşılaşmanın ardından yeşil-beyazlı ekibin yıldız isimleri Juergen Elitim, Ivan Saranic ve Lincoln Henrique, sahada bırakılan 2 puandan kesinlikle memnun olmadıklarını itiraf ederken, önümüzdeki hafta Batman'da oynanacak dev liderlik maçı için adeta intikam yemini ettiler.

Bursaspor 11 Transferini Acikladi 1788527215 255 Large

IVAN SARANIC: "HÂLÂ BİRİNCİ SIRADAYIZ, HAFTAYA 3 PUANI ALACAĞIZ"

Maçta sergilediği performans ve yaptığı asistle dikkat çeken Hırvat orta saha oyuncusu Saranic, şanssız bir gece yaşadıklarını ama zirvedeki yerlerini koruduklarını hatırlattı:

"Her şeyimizi sahaya yansıttık ama 3 puanı alamadık. Biraz şanssızdık. Ancak şu bir gerçek ki hâlâ birinci sıradayız. Önümüzdeki hafta Batman Petrolspor karşısına net bir galibiyet parolasıyla çıkıp, Batman'da hak ettiğimiz 3 puanı söke söke alacağız."

Henrique 3

LINCOLN HENRIQUE: "AĞLAYACAK DEĞİLİZ, ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ"

Erokspor ağlarını sarsan ancak gecenin kahramanı olamayan Sambacı Lincoln, girdikleri sayısız gol pozisyonunu cömertçe harcamalarının faturasını ağır ödediklerini söyledi:

"Çok şut çektik ama topu kaleye sokamadık. Fırsatları değerlendiremediğiniz zaman işler zorlaşıyor. Attığım golü galibiyetle takas etmeyi çok isterdim. Ama artık ağlayacak zamanımız yok. Geçmişi unutup tamamen Batman deplasmanına kilitleneceğiz."

JUERGEN ELITIM: "BU SKORDAN KESİNLİKLE MEMNUN DEĞİLİZ"

Kolombiyalı orta saha oyuncusu Elitim ise takım içindeki özeleştiriyi şu sert sözlerle özetledi: "Aldığımız skordan kesinlikle ve kesinlikle memnun değiliz. Bu maçı geride bırakıp, eksiklerimizi kapatarak Batman maçına çok daha güçlü bir şekilde hazırlanacağız."

Bursasporda Heyecan Yaratan Transfer Juergen Elitim Ile Sozlesme Imzalandi 3337485

Bursaspor cephesi her ne kadar tarihi bir fırsat tepmiş olsa da, averajla devraldıkları liderlik koltuğunu 19 Eylül Cumartesi günü Batman deplasmanında korumaya son derece kararlı görünüyor.


Muhabir: YUSUF UYANIK