Heyet, hastane içerisinde tedavi gören hastaların yakınlarıyla bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaret sırasında vatandaşların talep ve sorunlarını da dinleyen parti yöneticileri, sağlık hizmetlerinin daha nitelikli ve erişilebilir olması için çözüm önerilerini paylaştı.

İl Eş Başkanı Semra Güneş, ziyaretin amacının hem moral vermek hem de halkın sağlık hizmetlerinden beklentilerini yerinde dinlemek olduğunu belirterek, “Hastalarımızın ve yakınlarının yanında olmak, onların ihtiyaçlarını ve yaşadıkları sıkıntıları doğrudan kendilerinden duymak bizim için önemli. Sağlık hizmetlerine erişimde yaşanan sorunların çözümü için elimizden gelen desteği sağlayacağız” dedi.

Görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Gülistan Sönük ise, belediye olarak sağlık alanında yürüttükleri destek çalışmalarına değinerek, “Toplum sağlığı hepimizin önceliğidir. Hastalarımızın yanında olmak, moral ve dayanışmayı güçlendirmek için bu tür ziyaretleri sürdüreceğiz” diye konuştu.

Ziyaret, hasta yakınlarıyla samimi sohbetler ve iyi dilek temennileriyle sona erdi.

Muhabir: Aytekin Dal