Batman Şehir Stadyumunda oynanan Petrolspor-Kepezspor karşılaşmasından sonra kupa töreni düzenlendi.
Petrolspor YouTube kanalından canlı yayınlanan kupa töreninde Maliye Bakan Yardımcısı Zekeriya Kaya, Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman Valisi Ekrem Canalp, Türkiye Futbol Federasyonu 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şahin, kulüp başkanı Hakan Toy, Dernek başkanı Zeynel Abidin Nasıroğlu ve futbolcular şampiyonluk kupasını birlikte kaldırdı.
🔴 BATMAN PETROLSPOR
— BATMAN ÇAĞDAŞ (@BATMANCAGDAS) April 25, 2026
KUPASINA KAVUŞTU
TFF 2. Lig Beyaz grupta haftalar öncesinde şampiyonluğunu ilan eden Batman Petrolspor, TFF 1. Lige resmen yükseldi. Antalya-Kepez’i 6-0 gibi farklı bir skorla deviren Kırmızı-Beyazlılar, maç sonrası kupa sevincini taraftarlarıyla yaşadı. pic.twitter.com/xahEsbCEvm
“HEDEF SÜPER LİG”
Şampiyon Batman Petrolspor’un elde ettiği başarısının tesadüf olmadığını belirten Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, “Sezon başından itibaren 1.Lige çıkacağımızı söyledim. Bu başarı futbolcularımızın azmi, teknik heyetimiz ve taraftarlarımızın büyük emekleri elde edildi. Şampiyonluğu Batman’a armağan ediyoruz. 1.Ligde de kalıcı kalmayı ve süper lige yükselmeyi hedefliyoruz” dedi.





