Açılışın ardından Vali Canalp, değerli şef Eyüp Kemal ile birlikte tadı damağımızda kalan enfes bir dürüm hazırladı. Canalp, şefe nazik katılımı için teşekkür ederek fuara katılan herkese hoş geldiniz dedi.
Bugün Batman’ımızın zengin mutfak kültürünü ve yöresel lezzetlerini tanıtmak amacıyla düzenlenen 3. Gastronomi Fuarı’nın açılışını büyük bir heyecanla yaptık.
— Ekrem CANALP (@canalpekrem) November 5, 2025
Açılışın ardından değerli şefimiz Şef Eyüp Kemal Bey işe birlikte tadı damağımızda kalan enfes bir dürüm hazırladık.… pic.twitter.com/50bNBPT2VJ
Vali Canalp, “Batman’ımızın lezzetleri, misafirperverliği ve kültürel zenginliğiyle dolu bu güzel etkinlikte, tüm hemşehrilerimizi aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Gelin, bu lezzet şölenini hep birlikte yaşayalım!” ifadelerini kullandı.





