Heyet, İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk ile makamında bir araya gelerek gençlik projeleri ve toplumsal bilinç çalışmaları üzerine kapsamlı görüşmeler gerçekleştirdi.
Samimi bir atmosferde geçen ziyarette konuşan Turunç, dernek olarak Türkiye genelinde yürüttükleri faaliyetlere değinerek özellikle gençlere yönelik projelere büyük önem verdiklerini ifade etti. Gençlerin milli ve manevi değerlerle yetişmesinin önemine dikkat çeken Turunç, Gençlik ve Spor İl Müdürlükleriyle kurulan iş birliklerinin bu süreçte kritik rol oynadığını vurguladı.

“Gençler bizim geleceğimiz. Onlara sahip çıkmak, doğru değerlerle buluşturmak hepimizin ortak sorumluluğu,” diyen Turunç, eğitim, farkındalık ve sosyal sorumluluk projelerini kararlılıkla sürdürdüklerini belirtti.
İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlere yönelik her türlü yapıcı projeye destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Özperk, kurum olarak gençlerin hem fiziksel hem de zihinsel gelişimine katkı sunacak iş birliklerine açık olduklarını kaydetti.
Ziyaretin sonunda Turunç, Özperk’e 15 Temmuz şehitlerinin anısına hazırlanan ve manevi değeri yüksek “251 Mektup” adlı kitabı hediye etti. Duygu dolu anların yaşandığı takdimin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.
Batman’da gerçekleşen bu buluşma, iki kurum arasında gençlik odaklı ortak projelerin hayata geçirilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.





