GENÇLER LİGİNDE TÜPRAŞSPOR RÜZGARI - Batman Pusula Gazetesi
a

GENÇLER LİGİNDE TÜPRAŞSPOR RÜZGARI

gençler li̇gi̇nde tüpraşspor rüzgari
0

BEĞENDİM

Spread the love

U 17 liginde mücadele eden Batman Tüpraşspor, ligi şampiyonlukla tamamlayarak Batman Bölge şampiyonasında temsil edecek.

Batman Tüpraşspor, Batman Belediyespor ve Teiaş Gençlik spor’un yer aldığı U17 Gençler liginde Tüpraşspor’un rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu.

Ligin ilk devresinde Batman Belediyespor ve Teiaşspor’u yenmeyi başaran Tüpraşspor ligin ilk devresini lider bitirmişti. Ligin ikinci devresinde Teiaşspor’u yenmeyi başaran Tüpraşspor şampiyonluğu garantiledikten sonra, yedek futbolcularla çıktığı Batman Belediyespor’a yenildi.

Ligde oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve bir yenilgi alan Tüpraşspor U17 Gençler Ligini 9 puanla lider bitirerek Şampiyon oldu.

Bölge şampiyonasında Batman’ı temsil etmeye hak kazanan Tüpraşspor, Play Off maçlarını Siirt’te oynayacak.

U 19’DA AYNI BAŞARI ELDE EDİLMİŞTİ

U 17 şampiyonası öncesi U19 gençler liginde de şampiyon olan Tüpraşspor’un elde ettiği başarı büyük takdir topladı. U17, U19 ve Amatör ligde alınan başarılı sonuçlardan Tüpraşspor, spor kamuoyunun dikkatini çekti. U17, U19 ve amatör ligde mücadele eden Tüpraşspor’un Teknik Direktörü Emrullah çalar’ın aldığı başarılı sonuçlar büyük alkış aldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.