96’LIK NİNEDE OYUNU KULLANDI – Batman Pusula Gazetesi
İmsak Vakti a 04:34
Batman KAPALI 32°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

96’LIK NİNEDE OYUNU KULLANDI

96 yaşındaki Zine Avcıl, Cumhurbaşkanı ve 27’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için tekerlekli sandalyesiyle gelerek oyunu kullandı.

Batmanlılar, Cumhurbaşkanı ve 27’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için saat 08.00’den itibaren oy kullanmaya başladılar.

Yatalak olan 96 yaşındaki Zine Avcıl ise 19 Mayıs Mahallesi’nde oy kullanacağı Yahya Kemal Beyatlı Lisesine oğlunun yardımıyla, tekerlekli sandalyesinde gelerek oyunu kullandı.

78 yıldır annesinin vatandaşlık görevini yerine getirdiğini söyleyen M. Ali Avcıl, tek isteklerinin bölgede huzurun hâkim olması olduğunu belirtti.

Seçimin herkes ve özellikle Türkiye için hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Avcıl, “Sabah saat 07.00’da kalkıp okula oyumuzu kullanmaya geldik. Biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz; ama ne yazık ki, bizim siyasetçilerimiz istediğimiz şeyleri yapamıyorlar. Siyaseti kötüye kullanıyorlar. Siyasetçilerden özgürlük, eşitlik, kardeşlik, barış istiyoruz. Tek dileğimiz budur.” diye konuştu. (İLKHA)

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

250 HASTA SANDIĞA GÖTÜRÜLDÜ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.