BATSO sektör sorunlarını dinlemeye devam ediyor - Batman Pusula Gazetesi
a

BATSO sektör sorunlarını dinlemeye devam ediyor

batso sektör sorunlarını dinlemeye devam ediyor
0

BEĞENDİM

Spread the love

Batman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve yönetimi, 2. Sektör Buluşmaları İstişare Toplantısı; Zahireciler ve Hububatçılar ile Tarım ve zirai ilaç sektörünün temsilcileri katılımıyla yapıldı. Toplantıda sektör sorunları tek tek ele alındı.

Başkan Demir, sektörlerde yaşanan sorunları dinleyip ve çözüm önerileri ile birlikte ilgili kurum ve kuruluşlara rapor halinde iletilmek üzere gerekenler yapılacağını ve sorunların takipçisi olacağını dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da Ekonomi Şurası’na katılan Başkan Demir, Cumhurbaşkanı Yardımcısı  Cevdet Yılmaz’ a Batman ilimizin gelişmesi ve büyümesini sağlayan Tekstil sektörünün sorunlarını rapor halinde bizzat sunmuştu.

Başkan Demir; “sektör toplantılarını düzenli olarak devam edecek ve tüm sektörlere ulaşıp sorunlarını tek tek dinleyip sektör sorunlarını çözüme kavuşturmak üzere ben ve yönetim kurulu üyelerim gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Biz bunu çok iyi biliyoruz “Batman büyürse Türkiye büyür” dedi. Funda Kezer

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.