Selzedelere yardım - Batman Pusula Gazetesi
a

 Selzedelere yardım

 selzedelere yardım
0

BEĞENDİM

Spread the love

Umut Kervanı Van, Gürpınar ilçesinde yaşanan sel felaketinden zarar gören mağdur ailelere yardım eli uzattı.

Van’ın Gürpınar ilçesine bağlı Kuşdağı Mahallesinde yaşanan sel felaketinde zarar gören mağdur aileleri Umut Kervanı yalnız bırakmadı.

Mahalleyi ziyaret eden Umut Kervanı yetkilileri, vatandaşların gıda ve battaniye gibi ihtiyaçlarını giderdi.

Geçtiğimiz Çarşamba günü etkili olan sağanak yağış sonrası meydana gelen sel felaketinde Kuşdağı Mahallesi’nde birçok ev, depo ve ağıl kullanılamaz hale gelmişti.

Kışlık gıdaların saklandığı depolar ile evlerdeki eşyaların su altında kalmasıyla gıda ve battaniye sorunu yaşayan ailelerin ihtiyacını Umut Kervanı karşıladı.

Mahallede yapılan incelemenin ardından zarar gören 9 aileye gıda kolisi ve battaniye yardımı yapıldı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Umut Kervanı Van Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Adar, “Meydana gelen sel felaketinden zarar gören 9 hanemiz bulunmaktadır. Önden yolladığımız öncü ekip, bu hanelerimizi tespit edip ihtiyaçlarını bize bildirdiler. Bizler de gerekli ihtiyaçları ailelerimize ulaştırdık. Ekiplerimiz burayla sürekli irtibat halinde olacaklar. Herhangi bir ihtiyaçları olduğunda kendilerine ulaştıracağız. Bu konuda hayırseverlerimizden bu ihtiyaçların giderilmesi noktasında bizlere yardımcı olmalarını istiyoruz. Köy halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” dedi. (İLKHA)

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.