Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Programı Düzenlendi - Batman Pusula Gazetesi
a

Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Programı Düzenlendi

eğitim-öğretim yılı açılış programı düzenlendi
0

BEĞENDİM

Spread the love

Batman Valisi Ekrem Canalp ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ın katılımlarıyla Batman Fen Lisesinde 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı açılış programı düzenlendi.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı açılış programına Batman Vali ve Belediye Başkan V. Ekrem Canalp, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Şube Müdürü Abdurrahim Kusen, Okul Müdürü İsmet Ürüt, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Vali Ekrem Canalp’ı İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve okul yöneticileri karşıladı. Karşılamada bir öğrenci vali Canalp’a çiçek takdim etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program yapılan açış konuşmalarıyla devam etti. Okul Müdürü İsmet Ürüt’ün konuşmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran hitap etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının Cumhuriyetimizin 100. yılına denk geldiğini ve bu yılın özel bir önemi vurgu yaptı. İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran: “Bugün çalınan ilk ders zili ile 2023-2024 eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Bu eğitim-öğretim yılı Cumhuriyetimizin 100. yılına denk geldiği için büyük bir öneme sahip. Ekim ayında gerçekleştireceğimiz 100. yıl etkinlikleri, bu eğitim yılını daha da özel kılacak. Sizlerin de okuyarak, kendinizi geliştirerek Türkiye yüzyılına yakışır bir donananıma ulaşacağınıza yürekten inanıyorum. Batman Fen Lisesi, Türkiye’deki ilk fen liseleri arasında özel bir yere sahiptir. Özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu illeri arasında ilk 10’da yer almaktadır. Geçen yılda çok önemli başarılar elde ettiniz. Bu başarınızdan dolayı sizleri, öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum. Kıymetli veliler, çocuklarınızla gurur duymalısınız. Bu gençlerin ülkemize yapacakları katkılar, hepimize mutluluk verecektir. Okul güvenliği konusunda gerekli tüm önlemleri aldık ve bu vesileyle Sayın Valimize teşekkürlerimizi sunuyorum. Tüm velilere hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum ve sevgili gençlerimize, okuma kültürünü geliştirecekleri bir yıl diliyorum.” dedi. Funda Kezer

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.