“Ekonomiye olumlu yön veren kuruluşuz” - Batman Pusula Gazetesi
a

“Ekonomiye olumlu yön veren kuruluşuz”

“ekonomiye olumlu yön veren kuruluşuz”
0

BEĞENDİM

Spread the love

ASKON Batman şube başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu; Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) genel merkez  14. Aylık Ekonomi Değerlendirme Toplantısı ve 12. Dönem 2. Şube Başkanları Toplantısı İstanbul’da genel merkezin organizasyonunda gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Toplantıda Genel Başkan Yardımcıları, Sektör ve Komisyon Başkanları, Şube Başkanları ve Temsilcileri 2023 yılını değerlendirirken 2024 yılına ilişkin stratejik planlamalarını anlattılar.

Burada konuşma yapan ASKON Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu;  “Batman’ da iktisadi ve sosyal hayatın tüm alanlarında faaliyet göstermekteyiz. Askon Batman Şubesi olarak yaklaşık 10.000 ‘e yakın bireye iş imkanı oluşturan üyeleri vasıtasıyla her daim katma değeri yüksek tutan şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine olumlu alanda yön veren bir kuruluş olduğumuzu belirtmek isterim.” Dedi. Haber Merkezi

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.