ÇAĞRI MERKEZİ MEZUNLARI ATAMA BEKLİYOR - Batman Pusula Gazetesi
a

ÇAĞRI MERKEZİ MEZUNLARI ATAMA BEKLİYOR

çağri merkezi̇ mezunlari atama bekli̇yor
5

BEĞENDİM

Spread the love

Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü mezunları, 112 Acil Çağrı Merkezi yapılan alımlarda alanlarına yönelik atama talep ediyor.

30 BİN MEZUN ATAMA BEKLİYOR

30 bin Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü mezunu, 3499 nitelik koduyla Kamu Personel Seçme Sınavı’nın (KPSS) ardından tercih yapabiliyor. 3001 nitelik koduna sahip 112 Acil Çağrı Merkezi alanına tüm ön lisans ve lisans mezunlarının tercih yapabildiğini ifade eden Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü mezunları, atamaların niteliklere uygun eğitimini bu alanda tamamlamış mezunlardan atama yapılmasını talep ettiler.

FARKINDALIKLIK İÇİN FİDAN DİKTİLER

Farkındalık yaratmak amacıyla Fidan dikimleri gerçekleştirerek seslerini duyurmaya çalışan Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü mezunları, yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Her eğitimi teorik ve uygulamalı olarak, bu işin bilincinde, eğitimlerimize yeteri özeni göstererek mezun olduk. 112 Acil Çağrı Merkezlerine yapılan alımların 3001 koduna sahip herhangi önlisans ve lisans bölümünden mezun olan öğrencilerden alındığı biliniyor. Yaklaşık iki yıldır alım olmadığı için farkındalık olarak yeni bakan adına ve bölüm adına 81 ilde ağaç dikme etkinliği düzenlendik bizim sizden talebimiz bizim sesimizi duyurabilmeniz

ATAMALAR VE ALIMLAR ADİL YAPILSIN

Haklarımızın korunması ve sesimizin duyurulması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Çağrı Merkezi Hizmetleri mezunu KPSS ile sahip oldukları tek kadroya atanma şansları da oldukça azalmaktadır. Bu yanlışa son verilmesini ve haklarımızın korunmasını yetkililerden bekliyoruz. 112 Acil Çağrı Merkezlerine yapılan alımların sadece bu alan için eğitim gören Çağrı Merkezi Hizmetleri bölümü mezunlarından yapılmasını talep ediyoruz”

ŞANSIMIZ OLDUKÇA AZALMAKTA

Bu şartlarda atama şanslarının oldukça azaldığını belirten Çağrı Merkezi Hizmetleri mezunları şunları söyledi; “2023-2024 yılları arasında 112 AÇM’lere alım olacak mı ve Kaç kişilik bir alım olacak? Kaç âdeti çağrı merkezi mezunlarına verilecektir? Yeni düzenleme ile olacak alımın tamamı bölüm mezunlarına verilecek mi? Veya verilen oranda artış olacak mı? 112 acil çağrı merkezlerine yapılan alımlarda sadece çağrı merkezi hizmetleri mezunlarının alınmasını talep ediyoruz.”

www.batmanpusula.com / Yaşam-Ekonomi

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.