İmamlardan Filistin'e maddi destek - Batman Pusula Gazetesi
a

İmamlardan Filistin’e maddi destek

i̇mamlardan filistin’e maddi destek
0

BEĞENDİM

Spread the love

Adıyamanlı imamlar siyonist işgal çetesinin Gazze’deki vahşetine kaşı oradaki insanlara destek olmak için TDV üzerinden bağışta bulundu.

İşgalci terör şebekesinin yıllardır Filistin’de uyguladığı sistematik katliamın durması için tüm Müslümanların Gazze’ye destek çıkması gerektiğini belirten imamlar, Filistin topraklarının Kur’an-ı Kerim’de belirtildiği gibi mukaddes topraklar olduğunu kaydetti.

Bağışta bulunan imamlar adına açıklamada bulunan İmam Hatip Camii İmamı Mehmet Şaşmaz, “7 Ekim’den beri Gazze’de kardeşlerimiz bombalar altında inim inim inliyor. Filistin Kur’an-ı Kerim’de belirtildiği üzere çevresi mübarek kılınan bir beldedir. Oradaki kardeşlerimiz Mescid-i Aksan’ın bekçiliğini yapıyor. Bizler de Adıyaman il Müftülüğünde çalışan din görevlileri olarak bize tevdi edilen promosyon paralarını oradaki kardeşlerimizin yararına göndermeye karar verdik. Cenab-ı Hak o kardeşlerimizin yardımcısı olsun. Bütün Müslümanların üzerine bir görevdir o kardeşlerimize sahip çıkmak, onların derdiyle dertlenmek. İnşallah bütün Müslümanlar Filistin konusunda hassas olur maddi ve manevi desteklerini gönderirler.” dedi. (İLKHA)

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.