PETROL SERİ PEŞİNDE - Batman Pusula Gazetesi
a
petrol seri̇ peşi̇nde
2

BEĞENDİM

Spread the love

Batman Petrolspor ligin 9.Haftasında sahasında ağırlayacağı Kemerkent Bulvarspor maçının hazırlıklarına TP Tesisinde devam ediyor.

PETROLSPOR 3 PUAN ALMANIN HESABINI YAPIYOR

TP tesislerinde antrenman yapan Petrolspor, maçın oynanacağı şehir stadında maçı kazandıracak olan teknik ve taktik çalışmalarını yaptı. Efelerspor deplasmanında alınan 5-0’lık galibiyetten sonra Kemerkent Bulvarspor maçını da kazanmak isteyen Petrolspor, işi şansa bırakmak istemiyor. Teknik ve taktik çalışması sırasında futbolcularını sürekli uyaran Teknik Direktör Mesut Toros, maçın ilk devresinde işi bitirmeye çalışacak. Petrolsporlu futbolcuların antrenmanlarda çok istekli olması teknik yönetimin ve heyetin yüzünü güldürdü. Maçı kazanmaktan başka çaresi bulunmaya Petrolspor, sahasında oynayacağı maçları kaybetmek istemiyor. Taraftar desteğini arkasına alarak saha avantajını da kullanacak olan Petrolspor, 90 dakikanın sonunda maçtan iyi bir skorla ayrılıp 3 puan almanın hesaplarını yapıyor.

RAKİBİMİZİN PUAN DURUMUNA BAKMIYORUZ

Petrolspor yaptığı antrenmanda fizik kondisyon ve taktik çalıştı. Antrenmanın sonunda çift kale maç yapan futbolcuların istekli olması yönetim ve teknik heyeti memnun etti. Petrolspor, kendi sahasında ağırlayacağı Kemerkent Bulvarspor maçı öncesi Teknik Direktör Mesut Toros futbolcularına sahada mücadele ederek maç kazanabileceklerini söyledi.

Kemerkent Bulvarspor’un alt sıralarda yer almasına bakmayacaklarını ifade eden Toros, “Rakibimizin puan durumuna bakarak sahaya çıkmayacağız. Alt sıralarda yer alması kötü takım olduğu anlamına gelmiyor. Bu konuda futbolcularımı da uyardım. Sahaya çıkıp ciddi bir maç yapacağız. Saha ve taraftar avantajını kullanarak bu haftayı da kayıpsız geçirmek istiyoruz.” Dedi.

MAÇI OĞUZHAN HAMİTOĞLU YÖNETECEK

Pazar günü saat 14.00’da şehir stadyumunda oynanacak Batman Petrolspor, Kemerkent Bulvarspor karşılaşmasını İzmir Bölgesi C klasman hakemi Oğuzhan Hamitoğlu yönetecek. Maçta, Kaan Kaya, Ertan Kuşku kenarda maçı yönetirken, 4.’ncü hakem Muhammet Alperen Çopur sahada yer alacak. Maçta Oktay Taş Gözlemci, Mehmet Altındağ ve Kadir Dölçek Temsilci olarak görev alacak.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.