“Pazar günü büyük miting yapacağız” - Batman Pusula Gazetesi
a

“Pazar günü büyük miting yapacağız”

“pazar günü büyük miting yapacağız”
0

BEĞENDİM

Spread the love

HÜDAPAR Merkez İlçe Başkanı Cihat Altun, teşkilatıyla beraber gazetemizi ziyaret ederek karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

Başkan Altun’a Medya Tanıtım Birimi Başkanı Muhammed Enes İmir, Merkez İlçe Sekreteryası Uğur Aksoy, Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Ahmet Velioğlu ve Sosyal İşler Başkanı Abdullah Demir eşlik etti. Yaklaşık bir ay önce merkez ilçe olarak bir kongre gerçekleştirdiklerini belirten Altun, basın turu kapsamında basın mensuplarıyla bir araya geldiklerini kaydetti. Genel seçimlerden sonra şuan şu anda Türkiye’de Gazze’nin gündemde olduğunu belirten Altun, “Biz de çok yoğun bir şekilde bu gündemin parçası olduk. Gazze gündemi ile yoğun bir mesai harcıyoruz. Genel Başkanımız Zekeriya Yapıcıoğlu’nun katılımıyla, Pazar günü saat 13.00’de Batman’da eski Farabim Hastanesi yanında büyük bir miting yapacağız. Bunun için resmi başvurularımızı yaptık ve gereken iznimizi de aldık. Gazze’nin gündemini Batman’ın da gündemi haline getirmek istiyoruz. Orada can veren günahsız-suçsuz çocukların gündeminin Batman’daki gündem de olmasını istiyoruz. Halkın bu dertle dertlenmesini ve sivil toplum kuruluşlarının bu anlamda hassasiyet göstermesini istiyoruz” dedi.

www.batmanpusula.com/ Remziye Kapuci

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.