Petrol, Sapanca’yı gözüne kestirdi - Batman Pusula Gazetesi
a

Petrol, Sapanca’yı gözüne kestirdi

petrol, sapanca’yı gözüne kestirdi
3

BEĞENDİM

Spread the love

3.Lig 2.Grupte mücadele eden Batman Petrolspor, bu hafta Sapanca Gençliksporu konuk edecek.

Ligin 11.Haftasında sahasında ağırlayacağı Sapaca Gençlikspor maçının hazırlıklarına devam eden Batman Petrolspor, şehir stadında galibiyet için teknik ve taktik çalışması yaptı.

Şampiyonluk iddiasını sürmek isteyen Batman Petrolspor, bu hafta sahasında ağırlayacağı Sapanca Gençlikspor’u yenerek haftayı 3 puanla kapatmak istiyor.

Maç hazırlıklarını sürdüren Batman Petrolspor futbolcuların formda olması teknik heyeti memnun ederken, Petrolspor yönetimi de gözünü bu maça çevirdi.

“MAÇLARIMIZI KAZANIP YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Geçen hafta Ankara’da 2 puan bıraktıklarını belirten Teknik Direktör Mesut Toros, puan kaybetmek istemediklerini söyledi. Sapanca’nın alt sıralarda yer almasının ölçü olmadığını belirten teknik patron Toros, “Geride kalan maçlarımızda kaybettiğimiz puan ve puanlardan dolayı bir sorgulama yapamayız. Bizim için önemli olan önümüzde ki maçları kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Her geçen gün biraz daha üzerine katıyoruz. Futbolcularımızın becerilerini ele aldığımızda bu ligde yenemeyeceğimiz takımın olmadığını düşünüyorum.

Bu maçı kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Batman Petrolspor’un lider olup sezon sonuna kadar bu sürdürmesi için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” dedi.

MAÇTA TOLGAY TUGAY İNAN DÜDÜK ÇALACAK

Batman Petrolspor Pazar günü ligin dibine demir atan Sapanca Gençlikspor maçı Batman Şehir Stadyumunda oynanacak. Pazar günü saat 14.00’da başlayacak karşılaşmada Çanakkale bölgesinde C Klasman hakemi Tolgay Tugay İnan düdük çalacak. Ali Kılıç, Berat Binbir yardımcı hakem olarak maçta görev alırken, Muhammed Burak Tufan 4.’ncü hakem olarak görev alacak. Ayrıca maçta Mehmet Konar Gözlemci, TFF temsilcisi Özer Yılmaz ve Bülent Koç maçta yer alacak.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.