112 Acil Çağrı Merkezine ziyaret - Batman Pusula Gazetesi
a

112 Acil Çağrı Merkezine ziyaret

112 acil çağrı merkezine ziyaret
1

BEĞENDİM

Spread the love

Hüda Par Batman Merkez İlçe Başkanı Av.Cihad Altun 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası’nda Batman’da 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ziyarette bulundu.

Hüda Par Batman Merkez İlçe Başkanı Av. Cihad Altun, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası nedeniyle 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette 112 acil sağlık personelinin yaptığı işin önem ve hayatiyeti üzerine konuştuklarını belirten Başkan Altun, “Gereksiz yere çağrı merkezinin meşgul edilmesi, ambulans geçiş güzergahlarının sınırlı olması ve yolların dar olması gibi başlıca sorunlar ele alındı. Yine bu sorun ve sıkıntıların çözümleri üzerine yapılabilecekler üzerine fikir alışverişinde bulunduk.” Şeklinde konuştu.

Yaşam ile ölüm arasındaki kritik ve ulvi görevleri için kendilerine sağlık personellerine teşekkür eden Altun, “Özellikle ilk yardım konusunda karşılıklı yapılabilecekler üzerine istişarelerde bulunduk. Misafirperverlikleri ve ilgileri için İl Ambulans Servisi Başhekim vekili Sayın Dr. Berat Bodakçi’ye, Sağlık Hizmetleri Başkanı Sayın Dr. Atıf Gür’e ve Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Müdürü Sayın Abdullah Aruk’a teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.