PETROL 90’DA GÜLDÜ - Batman Pusula Gazetesi
a
petrol 90’da güldü
1

BEĞENDİM

Spread the love

Batman Petrolspor ligin 19.haftasında sahasında ağırladığı Elazığspor ile 1-1 berabere kaldı.

Batman Şehir stadyumunda oynanan maçı Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Ak Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, kamu kurum müdürleri ve protokol üyeleri maçı izledi.

Yaklaşık 15 bin taraftarın izlediği maçın heyecanı 90 dakika boyunca sürdü. Konuk ekibin zamana oynaması taraftarları çileden çıkardı.

Mutlak galibiyet için sahaya çıkan Batman Petrolspor maçın ilk dakikalarında vsat bir oyun ortaya koydu. Konuk ekibin üst üste geliştridiği atakları Petrolspor defansı güçlükle önledi.

19.Dk’da Elazığspor sağ çaprazdan ceza alanı dışında Bahattin Köse’nin sert şutu gol oldu. Golde  kaleci Yusuf Balcıoğlu’nun büyük hatası vardı 0-1.

Beraberlik golü için atak geliştiren Petrolspor, yarı alanda topla buluşan Mustafa ceza yayı çizgisi üzerinde sert şutu kaleciden döndü. Topu iyi takip eden Behram’ın vuruşu üstten auta çıktı. Petrolspor mutlak golü kaçırdı.

İlk yarısı konuk ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile biten maçın ikinci devresinde Petrolspor sol kanattan atak geliştirdi. Ceza alanı içinde topla buluşan Mustafa İnan vuruşu üstten auta çıktı.

54.Dk’da Sağ kanatta günün başarılı ismi Muharrem ortasında Petrolspor’da kimse topa dokunmadı. Mutlak bir gol kaçtı.

56.Dk’da Elazığspor orta alanda gelişen atağında sağ kanattan Fatih Kıran topla buluştu. Fatih cezalanı içinde yaptığı ortada Bahattin Köse net pozisyonu değerlendiremedi.

68.Dk’da Batman Petrolspor beraberlik golü için sağ kanattan Nurettin ile atak yeniledi. Topla buluşan Uğurcan ceza alanı içine ortaladığı topa Behram kafa ile dokundu. Top az farkla yandan auta çıktı.

71.Dk’da Petrolspor sağ kanattan baskı yaptı. Muharrem’in ceza alanı içine ortasına kimse dokunamadı.

76.Dk’da Petrolspor’da Nurettin aldığı topu Yakup Alkan’a verdi. Yaklaşık 25 metreden çektiği sert şutu kaleci topu doksandan çıkararak kornere çeldi.

Korner atığında ortalanan topa Hamza yükseldi. Kafa vuruşunu kaleci Hakan son anada kurtardı.

87.Dk’da Petrolspor sağ kanattan gol için atak geliştirdi. Muharrem’in ortaladığı topu takip edemeyen Eycan mutlak gol pozisyonunu değerlendiremedi.

Maçın son anlarında beraberlik golü için sağlı sollu ataklar geliştiren Petrolspor, en tehlikeli atağı 89.Dk’da gelişti. Sol kanattan topu taşıyan Uğurcan, ceza alanı içinde Yakup’u topla buluşturdu. Penaltı noktası üzerinde müsait pozisyonda olan Yakup gelen ortaya ayak içi ile vurdu. Çizgi üzerinde mutlak golü Elazığspor defansı önledi.

Petrolspor bu tehlikeli ataktan bir dakika sonra 90.Dk’da sağ kanatta Muharrem’in ortaladığı topla buluşan Behram bekletmeden topa sert vurarak meşin yuvarlığı filelerle buluşturdu 1-1.

Beraberlik golünden sonra galibiyet golü için baskı kuran Petrolspor, 90+2’de Muharrem ceza alanı içine ortaladığı topa kafa ile dokunan Yakup Alkan mutlak golü kaçırdı.

8 dakika uzatılan maçta Petrolspor sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

Batman Petrolspor bu skordan sonra 38 puanla liderliğini korudu. Konuk ekip Elazığspor 32 puanla 5.Sırada yer aldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.