202 OKULDAN 2 BİN ÖĞRENCİ KATILDI - Batman Pusula Gazetesi
a

202 OKULDAN 2 BİN ÖĞRENCİ KATILDI

202 okuldan 2 bi̇n öğrenci̇ katildi
0

BEĞENDİM

Spread the love

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 27-30 Mayıs 2024 tarihleri arasında 19 Mayıs Spor Salonunda düzenlediği, ‘İlkokullar Arası Fiziksel Etkinlik Oyunları’ etkinliği sona erdi.

4 gün süren ‘İlkokullar Arası Fiziksel Etkinlik Oyunları’ etkinliklerine 202 okuldan 2 bine yakın öğrenci katılım sağladı. Her gün farklı oyunların yapıldığı etkinlikte dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller veriliyor. Etkinlikleri yakından takip eden Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, küçük çocukların mutluluklarının görülmeye değer olduğunu söyledi. İl Müdürü Özperk; “Okul Sporları Daire Başkanlığımızın faaliyet programında yer alan ‘İlkokullar Arası Fiziksel Etkinlik Oyunları’ 19 Mayıs Spor salonunda gerçekleştirildi. Bu etkinliğin amacı ise küçük yaştaki çocukların yarışma ortamında eğlenmelerini sağlamak, Kızılay’ın tanıtımını yapmak, öğrencilerimizin motivasyon ve mutluluğunun artırmaktır. İlkokullar arası fiziksel etkinliklerimiz oyunları yarışma niteliğinde olmadan katılımı ön planda tutuyoruz. Öğrencilerimiz arasında temel spor eğitimi çerçevesinde, performans ve rekabete dayalı olmayan, çok yönlü oyunsal etkinlikler şeklinde festival ortamında sürdü.

Nametullah Binay

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.