DEVA Partili Heyet, Kursiyer Teğmen Annesi Çakır’ı ziyaret etti - Batman Pusula Gazetesi
a

DEVA Partili Heyet, Kursiyer Teğmen Annesi Çakır’ı ziyaret etti

deva partili heyet, kursiyer teğmen annesi çakır’ı ziyaret etti
0

BEĞENDİM

Spread the love

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcıları ve Milletvekilleri Mehmet Emin Ekmen, Mustafa Yeneroğlu ve İdris Şahin, 8 yıldır evlatları için adalet bekleyen askeri okul öğrencileri ve kursiyer teğmen annelerinden Sevinç Çakır’ı adalet için nöbet tuttuğu Adalet Bakanlığı önünde ziyaret ettiler.

15 Temmuz’un yaşandığı dönemde kursiyer teğmen statüsünden olanlar müebbet alarak 8 yıla yakındır cezaevinde yatıyor. Bunlardan biri de Krs. Tğm. Murat Çakır’dır. Çakır’ın annesi Sevinç Hanım ise birçok anne gibi 8 yıldır oğlu için adalet arayışında ve şimdilerde Adalet Bakanlığı önünde nöbet tutmaktadır.

DEVA Partisi’nin milletvekillerinden oluşan bir heyet, yaşanan bu drama dikkat çekmek, kamuoyunda ve TBMM’de gündeme getirmek için Sevin Çakır’a bir ziyaret gerçekleştirip kamuoyuna bazı açıklamalarda bulundular.

“BİZ DE BUGÜN SEMBOLİK OLARAK SİZİ ZİYARET EDEREK DESTEĞİMİZİ SUNUYORUZ”

Sevinç Anne’den sonra konuyu toparlayan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Ekmen, “Askeri öğrencilerle ilgili bir dosya, bildiğim kadarıyla, olumlu olarak Yargıtaydan bozuldu. Darısı sizin çocukların başına diyelim.” dedi. Sayın Yeneroğlu’nun defalarca kez, yaptığı birçok açıklamayla bu tarz haksız yargılamaları gündemde sıcak tutan birisi olduğuna dikkat çeken Ekmen, “Biz de bugün sembolik olarak sizi ziyaret ederek desteğimizi sunuyoruz.” diyerek ziyareti sonlandırdı.

Bülten

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.