WUSHU’CULARDAN ÖZPERK’E ZİYARET - Batman Pusula Gazetesi
a

WUSHU’CULARDAN ÖZPERK’E ZİYARET

wushu’culardan özperk’e zi̇yaret
1

BEĞENDİM

Spread the love

Batman’ı Wushu kategorilerinde başarıyla temsil eden Wushu sporcuları, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’i makamında ziyaret ettiler.

Yapılan ziyarette Wushu Doğu ve Güneydoğu Koordinatörü Abdülaziz Velioğlu, İl Temsilcisi Muhammed Velioğlu, Wushu antrenörleri ve Türkiye dereceleri alan sporculardan Rabia Zehra Velioğlu, Melek İlayda Velioğlu, Samet Ökmen, Hiranur Üleç, Ahmet Bozkurt, Muhammed Hüseyin Ekin, Egid Bedirhan Gezer ve Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Polat hazır bulundu.

“HEDEFİNİZ OLİMPİYATLAR OLMALI”

Kendisine yapılan ziyaretten ve kazanılan başarılardan dolayı mutlu olduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, sporculara okumaları şartıyla birer kitap hediye etti. Batman’ın birçok branşta olduğu gibi Wushu’da da sayısız Türkiye dereceleri aldığının altını çizen İl Müdürü Özperk, sporculara daha çok çalışmalarını ve Olimpiyatlara da katılım sağlamayı başarmalarını istedi. Özperk; “Bütün sporcularımıza bir büyükleri olarak Eğitim ve sporu kesinlikle ihmal etmemelerini istiyoruz. Çünkü bütün başarılı öğrenciler aynı zamanda yöneldiği branşta ta başarılı oluyor. Onun için bu iki etken bizim için çok önemlidir.” diye konuştu.

Funda Kezer

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.