Öğrencilerin resim sergisi ilgi gördü - Batman Pusula Gazetesi
a

Öğrencilerin resim sergisi ilgi gördü

öğrencilerin resim sergisi ilgi gördü
2

BEĞENDİM

Spread the love

Gercüş Yatılı Bölge Ortaokulunda görsel sanatlar öğretmeni Songül Arslan ve öğrencilerinin Filistin, Deprem ve Türkiye yüzyılı konulu resim sergisi ilgi gördü.

Serginin açılışına Gercüş kaymakamı Muhammed Öztaş ve eşi Hilal Öztaş, emniyet amiri Burak Erol, ilçe milli eğitim müdürü Şahabettin Konakçı ve okul/kurum  amirleri öğretmen ve öğrenci katıldı.

Songül Arslan, geleneksel sanatın dışına çıkarak Gercüş’te 6 şubat deprem konulu çalışması için şunları söyledi:  “O gün yaşadığım korkuyu hüznü ve çaresizliği unutamadım. 1 yıl 4 ay önce yaşanılanı tekrar hatırlatmak istedim. İnsanlarımız bugünden itibaren gereken önlemi almaları gerektiğini hatırlatmak oldu bütün amacım.  Umarınki tekrarı  yaşanmaz. Çok yorucu bir dönem geçirdik öğrencilerim çalışmalarını Filistin yararına satışa sundu. Öğrencilerimin bu davranışı takdir edildi. Bu dönem sonunda sanatın duygularını ifade ederken ki durumunun boya ve tuvale sıkıştırılmadığını ortaya koyduk. Çok verimli bir dönem geçirdim. Öğrencilerime ayrıca teşekkür ediyorum.”

Aytekin Dal

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.