Hasankeyf'te Cumhuriyetin 102. Yılı Coşkuyla Kutlandı
Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak’ın öncülüğünde; ilçe protokolü, kurum ve kuruluş amirleri ile Belediye Başkanının katılımıyla gerçekleşen kutlama programı, vatandaşların yoğun ilgisiyle anlam kazandı.
🇹🇷 Cumhuriyetimizin 102. Yılı Hasankeyf'te Coşkuyla Kutlandı
— Hasankeyf Kaymakamlığı (@Hasankeyf_K) October 29, 2025
Bugün Hasankeyf Kent Meydanı’nda, Cumhuriyetimizin 102. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutladık. Hasankeyf Kaymakamımız Sayın Mehmet Ali İMRAK’ın öncülüğünde; ilçe protokolü, kurum ve kuruluş amirleri ile… pic.twitter.com/79jQmVJxCK
Hasankeyf kent merkezinde kutlanan Cumhuriyet bayramında töreninde öğrenciler tören geçişi yaptı. Cumhuriyet bayramının coşkulu kutlandığı Hasankeyf'te Kaymakam İmrak, Cumhuriyet; eşitliğin, özgürlüğün ve halk iradesinin teminatı olduğunu söyledi.
İmrak, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere miras bıraktığı bu değerli emaneti, her geçen yıl daha da güçlendirerek yaşatmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; Cumhuriyetimizin 102. yılı kutlu olsun" dedi.





