Ziyaretlerde İl Müdürü Özperk’e, Şube Müdürleri ve Gençlik Hizmetleri personeli de eşlik etti. Samimi sohbetlerin ve duygusal anların yaşandığı buluşmalarda, ailelerle yakından ilgilenen Özperk, şehit ve gazilerin milletin gönlündeki müstesna yerini vurguladı.

Devletin her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanında olduğunu güçlü ifadelerle dile getiren Özperk, “Bu topraklar, şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârlıklarıyla vatan olmuştur” diyerek şu mesajı verdi: “Şehitlerimizin aziz hatıraları ve gazilerimizin asil duruşları, bizlere güç ve ilham vermektedir. Onların geride bıraktığı her bir emanet, bizim için kutsaldır. Bugün yalnızca bir ziyaret gerçekleştirmiyor, aynı zamanda vefa borcumuzu bir nebze de olsa ödemeye çalışıyoruz.”

Ziyaret edilen aileler ise bu anlamlı günde hatırlanmanın kendileri için büyük moral olduğunu belirterek teşekkürlerini iletti.

Muhabir: Nametullah Binay