Batman İl Özel İdaresi ile Kozluk Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ekipleri, vatandaşlardan gelen talepleri dikkate alarak birçok köyde önemli çalışmalar gerçekleştirdi.

Yürütülen çalışmalar kapsamında; Çayönü, Dereköy, Arıkaya, Parmakkapı ve Armutlu köylerinde yol reglajı ve hendek temizliği yapıldı. Tosunpınar köyü taziye evi çevresinde dolgu ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi. Danagözü köyü Taşoluk mezrasında kullanılmayan metruk taziye evi yıkılarak alan temizlendi. Derince köyünde hayvanların su ihtiyacını karşılamak üzere içme suyu göleti yapıldı. Taşlıdere köyü Yuvacık mezrasında metruk bina yıkımı tamamlandı. Aşağıkıratlı köyünde ise foseptik hattı döşenerek vatandaşların kullanımına sunuldu.

HALKIN TALEPLERİ ÖNCELİK ALINIYOR

Yapılan hizmetlerin, halk buluşmaları sırasında vatandaşlar tarafından iletilen talepler doğrultusunda planlandığı ve çalışmaların bu çerçevede hız kesmeden sürdürüleceği belirtildi. Batman İl Özel İdaresi yetkilileri, köylerde yaşam kalitesini artırmak için çalışmaların devam edeceğini vurguladı

Muhabir: Nametullah Binay