Batman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mahmut Akyol, Batman Petrolspor’un Kayseri deplasmanında yaşadıklarına tepki göstererek yetkilileri göreve çağırdı. Takımın deplasmanda karşılaştığı güvenlik sorunlarına, saha içindeki hakem yönetimine ve taraftarların teknik direktöre yönelik hakaretlerine dikkat çeken Akyol, yaşananların kabul edilemez olduğunu söyledi.
“MİLYONLARCA BATMANLININ DESTEĞİ VAR”
Batman Petrolspor’un sahipsiz olmadığını vurgulayan ASKF Başkanı Mahmut Akyol, takımın arkasında milyonlarca Batmanlının bulunduğunu belirtti. Akyol, Kayseri deplasmanında takımın otelden çıkışından güzergâh güvenliğine, sahaya girişinden maç sırasındaki hakem yönetimine kadar yaşanan sorunların araştırılmasını istedi. Akyol, taraftarların teknik direktöre yönelik hakaretlerini de kabul etmediklerini belirterek, sorumlular hakkında gerekli işlemlerin yapılması çağrısında bulundu.
“TFF GEREKENİ YAPMALI”
Türkiye Futbol Federasyonu’na çağrıda bulunan Mahmut Akyol, başta hakem yönetimi olmak üzere yaşanan olaylarda sorumluluğu bulunan kişi ve kurumların incelenmesini ve gerekli cezaların uygulanmasını istedi. Batman’daki amatör spor camiasının Petrolspor’un yanında olduğunu belirten Akyol, “Spor camiamız ve amatör takımlarımız Petrolspor’un arkasındadır ve arkasında olmaya devam edecektir. Bu takım sahipsiz değildir. Petrolspor’a haksızlık yapıldığını düşünüyoruz. Yaşanan olaylarda sorumluluğu bulunan herkesin gereken cezayı almasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
“PETROLSPOR’UN HAKKINI SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Batman futbol camiasının Petrolspor’un yanında durmaya devam edeceğini vurgulayan Akyol, takımın yaşadığı sorunların görmezden gelinmemesi gerektiğini belirtti. Akyol, ilgili kurumların olayları değerlendirerek gerekli adımları atmasını beklediklerini ifade ederek, Batman Petrolspor’un ve Batmanlı futbolseverlerin haklarının sonuna kadar savunulacağını kaydetti.





