Batman’ın Pınarbaşı Mahallesi’nde bir taziye evinin kompozit panelleri arasında sıkışan güvercin, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Ekipler, güvercini sıkıştığı yerden çıkararak yeniden doğaya saldı.
Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, bu kez bir güvercini kurtarmak için harekete geçti.
Pınarbaşı Mahallesi’ndeki taziye evinin kompozit panelleri arasında sıkışan güvercin, ekiplerin müdahalesiyle özgürlüğüne kavuştu.
Güvercinin Sıkıştığını Vatandaşlar Fark Etti
Olay, Batman’ın Pınarbaşı Mahallesi’nde bulunan Pınarbaşı Taziye Evi’nde meydana geldi.
Taziye evinin kompozit panelleri arasında bir güvercinin sıkıştığını fark eden vatandaşlar, durumu Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine bildirdi.
İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, güvercinin bulunduğu noktaya merdiven yardımıyla ulaştı.
Sıkıştığı Yerden Kurtarılarak Doğaya Salındı
Titiz bir çalışmanın ardından kompozit paneller arasında sıkışan güvercin, bulunduğu yerden çıkarıldı.
Sağlık durumu hakkında ayrıntılı bilgi paylaşılmayan güvercin, kurtarma çalışmasının ardından doğaya salındı.
Yangınlara müdahale eden, mahsur kalan vatandaşları ve hayvanları kurtaran itfaiye ekipleri, bu kez de küçük bir canlının yeniden özgürlüğüne kavuşmasını sağladı.





