Uluslararası Bilim Hareketi Federasyonu Başkanı, Kuzey Makedonya Türk Öğrencileri ve Aileleri Derneği Başkanı ve aynı zamanda OSE Yurtdışı Eğitim Danışmanlık Ltd. Şirketi sahibi olan Erol, üniversitenin kurucu rektörü Prof. Dr. Fadıl Hoca ile bir araya geldi. Görüşmede, Türk öğrencilere sunulan eşsiz eğitim ve kariyer imkanları değerlendirildi.
TÜRKÇE EĞİTİM, AVRUPA’DA KARİYER
Vizyon Üniversitesi’nin Türkçe eğitim verdiği, YÖK denkliği bulunduğu ve Türkiye’den yoğun bir öğrenci kaydı aldığı belirtildi. Ayrıca mezunlara Avrupa’da iş imkânı sağlama garantisi sunan üniversitenin, uzaktan eğitim ve esnek öğrenim seçenekleri ile dikkat çektiği ifade edildi.
Rektör Prof. Dr. Fadıl Hoca, üniversitenin Viyana’da bir kampüsü bulunduğunu ve Erasmus değişim programları sayesinde öğrencilerin Avrupa'da eğitim alabileceğini vurguladı. Ayrıca yaz dönemlerinde Work and Travel programlarıyla öğrencilerin farklı ülkelerde çalışma şansına sahip olduğu bildirildi.
TÜRKİYE TEMSİLCİSİ BELLİ OLDU
Ziyarette, Mehmet Sabri Erol’un Vizyon Üniversitesi'nin Türkiye Resmi Kayıt Temsilcisi olduğu açıklandı. Türkiye’den başvuru yapmak isteyen öğrenciler, OSE Yurtdışı Eğitim Danışmanlık ofisleri aracılığıyla üniversiteye resmi kayıt yaptırabilecek. Bu iş birliğiyle Türk gençlerinin uluslararası eğitim ve kariyer kapılarının aralanacağı vurgulandı.