Gerçekleşen ziyarette, Batman’da bağımlılık türleriyle mücadele kapsamında yapılabilecek ortak çalışmalar masaya yatırıldı.
Ziyarette Yeşilay’ın il genelinde yürüttüğü koruyucu ve önleyici faaliyetler hakkında bilgi veren Başkan Edis, bağımlılıkla mücadelenin yalnızca bir kurumun değil, toplumun tüm kesimlerinin ortak sorumluluğu olduğuna dikkat çekti. Edis, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasıyla kurulacak güçlü iş birliklerinin bu mücadelede önemli kazanımlar sağlayacağını vurguladı.
BATSO Başkanı Abdulkadir Demir ise Yeşilay’ın bağımlılıkla mücadelede ortaya koyduğu çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade etti. Demir, Batman’da özellikle gençleri ve aileleri hedef alan farkındalık projelerine destek vermeye hazır olduklarını belirterek, bu alanda yapılacak her türlü iş birliğine açık olduklarını söyledi.
Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve ortak projeler konusunda iş birliğinin sürdürülmesi mesajıyla sona erdi.




