Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, Batman’daki Necat Nasıroğlu Külliyesi’nde, spor salonunda meydana gelen elim yangında hayatını kaybeden Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yeğeninin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Yaşanan acı olay nedeniyle derin üzüntü duyduklarını belirten Ataman, hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyerek, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e ve kederli ailelere başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu.
Ataman, paylaşımında, “Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, Sayın Bakanımıza ve kederli ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekânları cennet, makamları âli olsun” ifadelerine yer verdi.
Batman’da yaşanan acı olayın ardından kentte taziye ziyaretleri devam ederken, hayatını kaybeden vatandaşların ailelerinin acısı paylaşılmaya devam ediyor.



