Proje kapsamında, Bakan Danışmanı Elif Nur Yaman Saçal ve Vali Yardımcısı Gökhan Dolaş başkanlığında, Batman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Zeki Eryarsoy koordinasyonunda Proje Koordinasyon Birimi ile kapsamlı bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda yürütülen çalışmalar detaylı şekilde değerlendirilirken, özellikle aile odaklı hizmetlere ağırlık verilmesi gerektiği vurgulandı. Müdahale süreçlerinin yanı sıra koruyucu ve önleyici çalışmaların da bütüncül bir yaklaşımla uygulanmasının önemine dikkat çekildi.

Proje Koordinasyon Birimi personelinin görüş ve önerilerinin alınmasının ardından toplantı sona erdi.

“Batman Modeli”nin, bağımlılıkla mücadelede aile temelli ve sürdürülebilir bir yol haritası sunarak hem bireylerin hem de ailelerin güçlendirilmesine katkı sağlaması hedefleniyor.

Muhabir: Remziye Kapuci