Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen BATSED genel kurulunda, tek aday olarak seçime giren Cemalettin Barlık, üyelerin tamamının desteğini alarak derneğin yeni başkanı oldu.

Başkanlık görevine seçilmesinin ardından bir teşekkür konuşması yapan Barlık, kendisine duyulan güvene layık olmak için var gücüyle çalışacağını vurguladı. Derneği tüm üyelerle birlikte katılımcı, şeffaf ve çözüm odaklı bir anlayışla yöneteceklerini ifade eden Barlık, BATSED'in sadece bir meslek kuruluşu olmadığını, aynı zamanda eğitim, güvenli sürüş bilinci ve toplumsal sorumluluğun önemli bir temsilcisi olduğunu dile getirdi. Barlık, "Bizler her gün yüzlerce insanın yaşamına dokunan, onları trafikte ve hayatta daha güvenli bir geleceğe hazırlayan bireyleriz. Bu bilinçle hareket edeceğiz," şeklinde konuştu.

Yeni başkan Cemalettin Barlık, görevi devreden Abdulhalim Kartal ve ekibine de emekleri için teşekkürlerini sundu. Seçim sonrasında Abdulhalim Kartal, yeni başkan Barlık'a bir plaket takdim ederek başarı dileklerinde bulundu. Bu değişimle birlikte BATSED'in, Batman'daki sürücü eğitimi standartlarını daha da yükseltmesi ve trafik güvenliğine önemli katkılar sunması bekleniyor.

Muhabir: Nametullah Binay