Yaralılardan 2’sinin olay sırasında yoldan geçen vatandaşlar olduğu öğrenildi.
Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavisi sürüyor.
Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü

Olay, Batman’ın GAP Mahallesi Turgut Özal Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iki kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüdü.

Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine çevrede panik yaşandı. Kavgada olaya karışan 1 kişi ile o sırada caddeden geçen 2 vatandaş yaralandı.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahale yapıldı.

Ardından 3 yaralı ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarına ilişkin henüz ayrıntılı bilgi paylaşılmadı.

Polis caddeyi güvenlik şeridine aldı

Silahlı kavganın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, yeni bir olay yaşanmaması için Turgut Özal Caddesi’nde güvenlik önlemi aldı.

Polis ekipleri bir süre yaya ve araç trafiğini durdururken, olay yeri inceleme ekipleri de bölgede çalışma yaptı. Ekipler, olay sırasında kullanılan silahlara ait olduğu değerlendirilen mermi kovanlarını tek tek numaralandırarak delil çalışması gerçekleştirdi.

Soruşturma başlatıldı

Olayın ardından polis ekipleri tarafından geniş kapsamlı inceleme başlatıldı. Silahlı kavgaya karışan kişilerin kimliklerinin belirlenmesi ve olayın çıkış nedeninin aydınlatılması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Muhabir: Yusuf Uyanık