Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Polat ile Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Sporları Sorumlusu Erhan Yılmaz’ın öncülüğünde gerçekleştirilen toplantılar, ilçelerdeki okul müdürleri, beden eğitimi öğretmenleri, sportif eğitim uzmanları, antrenörler ve yöneticilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Toplantılarda, sezon boyunca yürütülecek faaliyetlerin organizasyon detayları, hedefler ve iş birliği planları masaya yatırıldı.
“REKOR KATILIM BEKLENİYOR”
Yeni sezondan büyük beklenti içinde olduklarını ifade eden Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Polat, “Okul sporlarıyla gençlerimizin hem fiziksel gelişimlerine hem de sosyal hayatlarına katkı sağlamayı amaçlıyoruz. İlçelerimizdeki bu dayanışma ve destekle başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz,” dedi.
Polat ayrıca, köy ve belde okullarındaki öğrencilerin de sporla aktif şekilde buluşmasını ve sporcu lisansına sahip olmalarını sağlamayı hedeflediklerini vurguladı: “Spor ve eğitim birbirinden ayrılmaz bir bütündür.”
Batman’daki spor camiası, sezonun heyecanla başlamasını sabırsızlıkla beklerken, gençlerin spora yönelmesini sağlayan bu adımlar kamuoyundan da büyük takdir topladı.