Türkiye Oturarak Voleybol Süper Ligi’nde elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Batman Ampute Spor Kulübü Kadın Oturarak Voleybol Takımı, Kadınlar Oturarak Voleybol Avrupa EuroLeague’de Türkiye’yi temsil etmeye hazırlanıyor.
Avrupa şampiyonası hazırlıkları kapsamında Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’i makamında ziyaret eden kulüp heyeti, takımın çalışmaları, yeni transferler ve Avrupa hedefleri hakkında bilgi verdi.
Ziyarette Kulüp Başkanı Vedat Çoban’ın yanı sıra Türkiye Milli Takım Başantrenörü Muhsin Zandi, İran Milli Takım Kaptanı Zahra Nejatiaref ve İran Milli Takımı’nın yıldız oyuncularından Fatemeh Jahani de yer aldı.
HEDEF: AVRUPA KUPASI’NI BATMAN’A GETİRMEK
Kulüp Başkanı Vedat Çoban, kadın oturarak voleybolunda Türkiye adına önemli bir ilke imza attıklarını belirterek, Avrupa EuroLeague Şampiyonası’na katılmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.
Kadrolarını uluslararası tecrübeye sahip oyuncularla güçlendirdiklerini ifade eden Çoban, İran Milli Takımı’nın önemli isimlerini transfer ederek takımın gücünü artırdıklarını kaydetti.
Çoban, teknik heyet ve sporculara güvendiklerini belirterek, “Hedefimiz Avrupa’da şampiyonluk. Kupayı Batman’a ve Türkiye’ye kazandırmak için mücadele edeceğiz” mesajını verdi.
ÖZPERK: TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Batman Ampute Spor Kulübü’nün başarılarının kent adına gurur verici olduğunu ifade etti.
Süper Lig’de Batman’ı başarıyla temsil eden ve engelli bireylerin aktif olarak spor yapmasına imkân sağlayan kulübün desteklenmeye devam edeceğini belirten Özperk, Avrupa yolunda mücadele edecek takıma başarılar diledi.
Batman Ampute Spor Kulübü Kadın Oturarak Voleybol Takımı, Avrupa EuroLeague’de elde edeceği başarıyla Batman’ın adını Avrupa’da duyurmayı ve şampiyonluk kupasını kente getirmeyi hedefliyor.




