Tiyatrodan konsere, sinemadan çocuk etkinliklerine kadar dopdolu bir program Batmanlı sanatseverleri bekliyor.

Victor Hugo’nun dünyaca ünlü eseri Notre Dame’ın Kamburu oyunu yetişkinlere unutulmaz bir gece sunacak, tiyatro etkinliği 24 Aralık Çarşamba 19.30’da sahne alacak.

Geleneksel Kürt sözlü edebiyatının önemli temsilcileri Dengbêj Gecesi ile 25 Aralık Perşembe 19.30’da sahne alacak.

Diğer etkinlikler ise şöyle; 26 Aralık Cuma – 10.00 ve 13.00 Okullar Tiyatroyla Buluşuyor (iki seans halinde)

Öğrencilere yönelik olarak düzenlenen tiyatro etkinliğinde, çocuklar ve gençler sanatla buluşturuluyor. 26 Aralık Cuma – 19.30

Ödüllü Filmler Sinemaseverlerle Buluşuyor: Acı Kahve Beğeni toplayan ödüllü film Acı Kahve, sinemaseverlerle buluşuyor. 27 Aralık Cumartesi – 13.00 ve 15.00 (iki seans halinde)

Çocuk Tiyatrosu: Dünyayı Kurtaran Çocuk

Çocuklara yönelik sahnelenecek tiyatro oyunu, eğlenceli ve öğretici içeriğiyle minik izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.

28 Aralık Pazar – 19.30

Halk Konseri: Aynur Polat

Sevilen sanatçı Aynur Polat, halk konseri kapsamında Batmanlılarla buluşarak unutulmaz bir müzik akşamı yaşatacak.

Batman Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerini toplumun tüm kesimine ulaştırmaya devam ederken, düzenlenen tüm etkinliklerin tamamen ücretsiz olduğu belirtildi.

Kaynak: Batman Belediyesi Bülten