Yoğun katılımın olduğu programda gençlik faaliyetleri, akademik ve sosyal projeler ile gençlerin ihtiyaç ve beklentileri masaya yatırıldı.

Toplantıya başkanlık eden Dernek Başkanı Zeynep Sevim, derneğin vizyonu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gençlerin aktif, üretken ve bilinçli bireyler olarak topluma katkı sunmasının önemine vurgu yapan Sevim, “Düşünen, üreten ve değer katan bir gençlik için çalışıyoruz. Her gencimizin kendini geliştirebileceği bir ortam oluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

Program kapsamında gönüllülük faaliyetleri ve planlanan projeler paylaşılırken, gençlerin talep ve önerileri de birebir dinlendi. Karşılıklı görüş alışverişiyle şekillenen toplantı, gençlerin aktif katılımıyla verimli bir şekilde tamamlandı.

Toplantı sonunda dernek yetkilileri, kendini geliştirmek, topluma katkı sunmak ve gönüllü çalışmalarda yer almak isteyen tüm gençlere çağrıda bulunarak, onları dernek çatısı altında buluşmaya davet etti.

Muhabir: Yüksel Kapuci