Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özdemir Halkla Bayramlaştı

AK Parti Milletvekili Adayı

AK Parti Milletvekili Adayı Ziver Özdemir, Bayramın 1. gününde AK Parti Batman Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı.

Bayramın 2. gününde ise AK Parti Milletvekili Adayları Ziver Özdemir, Murat Güneştekin, Mehmet Şat, Murat Çiçek ve  partililerle beraber Gercüş, Hasankeyf ve Beşiri ilçeleri ve onlara bağlı bazı köyler ve Kayapınar Beldesinin ziyaret edilip köy ve ilçe sakinlerinin bayramı kutlandı.

AK Parti Gercüş ilçe binasında programa katılan halkla tokalaşarak bayramını kutlayan Özdemir, 24 Haziran’ın önemine dikkat çeken cümleler sarf etti.

Milletvekili Adayı Ziver Özdemir, seçime bir hafta kaldığını, bu kısa zaman diliminde rahatlıklarını bir kenara bırakıp canla başla çalışmaları gerektiğini belirtti.

Özdemir konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “24 Haziran’da gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri ülkemizin her vatandaşını yakından ilgilendirmektedir. 24 Haziran seçimlerinde mecliste çoğunluğu almak ve cumhurbaşkanlığının ikinci tura kalmaması için hepimizin tarihi bir misyonu var. Bu misyona uygun bir şekilde seçim çalışmalarını yürütmemiz gerekiyor.” dedi.