MURAT KABAN'DAN YENİ ESER - Batman Pusula Gazetesi
a

MURAT KABAN’DAN YENİ ESER

murat kaban’dan yeni̇ eser
0

BEĞENDİM

Spread the love

Murat Kaban’ın kaleminden “Yine Sevdiğimiz Yerden Vurulduk” isimli romanı yayımladı. 2022 yılının Ağustos ayında “iki yabancı” adlı şiir kitabını çıkararak şairlik ünvanı adı altında yazarlık hayatına giriş yapan Murat Kaban, bugün “Yine Sevdiğimiz Yerden Vurulduk” adlı roman eseriyle yazarlık hayatını bir adım daha öteye taşıdı. Yeni kitabı olan “Yine Sevdiğimiz Yerden Vurulduk” Tüm D&R, Penguen kitap evlerinde ve tüm seçkin kitap satış sitelerinde yerini aldı ve okurlarını bekliyor. Günümüzdeki sorunlar, insanlar arası ilişkiler, dostluklar, güven problemleri, kadına zorbalıklar gibi tüm sorunları gerçeklikten bir araya getirip kurgulayarak kitaplaştıran yazar Kaban’ın bu kitabı edebiyat roman kategorisinde yer alıyor. Başak burcuna sahip olan Murat Kaban, 9 Eylül 2004 yılında Batman Merkez’de dünyaya gözlerini açtı. 8 kardeşlik bir ailenin 5’inci çocuğu olan 19 yaşındaki genç yazar, Batman’da doğup Batman’da yaşamına devam ediyor. 2022 yılında ilk kez, ilk kitabı olan “iki yabancı” eseriyle Batman 5’inci kitap fuarına katılım sağladı. Bu sene ve sonraki yıllarda da bir çok fuara ve söyleşilere katılmayı düşünüyor.

“Yine Sevdiğimiz Yerden Vurulduk” kitabından bir alıntı; Bazen öyle bir duruma düşüyorsun ki, elinden hiçbir şey gelmiyor. Bulunduğun durumdan çıkmak istesen duvarlar bir bir önünde. Bağrına taş basıp beklemekle geçiyor zaman. O da acıtıyor tabi. Ne kendin kurtulabiliyorsun ne de yardım isteyebiliyorsun. Öylesine bir çıkmazdasın işte. Bu durumda yapabileceğin tek bir şey var. O da yılmadan usanmadan pes etmeden mücadele vermek. Yalnız başınaysan bile sabretmek bazen bir çıkış yoludur. Sabretmek ve senin için gizlenen mucizeleri beklemek… Haber Merkezi

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.