Kaymakam ilçeye veda etti - Batman Pusula Gazetesi
a

Kaymakam ilçeye veda etti

kaymakam ilçeye veda etti
0

BEĞENDİM

Spread the love

İçişleri Bakanlığının son kararnamesi ile Konya İli Karapınar İlçesi Kaymakamlığına atanan Hasankeyf  Kaymakamı Şenol Öztürk beraber çalıştığı kurum, kuruluş ve esnaflara veda ziyaretinde bulundu.

Hasankeyf İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Hasankeyf Belediyesi ve beraber çalıştığı kurum, kuruluş ve esnaflara veda ziyaretinde bulunan Kaymakam Öztürk; “Hasankeyf’te görev yaptığım süre içerisinde tüm problemleri hep birlikte koordinasyon içerisinde çözmeyi başardık. Yaptığımız bir çok proje ile güzel İlçemiz Hasankeyf’te önemli işlere imza attık. Bir bütün olarak Hasankeyf kurumları, kuruluşları, esnafı ve vatandaşları ile yaptığımız güzel işlerde desteğini esirgemedi.  Burada olduğu gibi yeni görev yerimizde de yine aynı anlayışla hizmete devam edeceğiz. Hasankeyf’te olmaktan ve Hasankeyf’e hizmet etmekten oldukça mutlu oldum.” diyerek Hasankeyf halkına veda etti. Remziye Kapuci

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.